Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

Marrakesh : Yγεία και λάμψη στα μαλλιά σας













Πόσες από μας θέλουν να έχουν δυνατά και ιγυή μαλλιά; Πιστεύω όλες! Γι αυτό και σας προτείνουμε νέα προϊόντα Marrakesh που είναι φυτικά προιόντα απευθείας από το Μαρόκο με ιδιαίτερες ιδιότητες.


Συγκεκριμένα η εταιρεία παραχώρησε στις συντάκτριες του "WOMANHOLIC" 2 εκπληκτικά προιόντα που δοκιμάσαμε.

Ας μιλήσουμε πρώτα για το ελιξήριο Marrakesh Oil:
















Το χρησιμοποιούμε κυρίως :


Για ενυδάτωση, όγκο και λάμψη
Για προστασία στο ίσιωμα και στο πιστολάκι και γρηγορότερο στέγνωμα
Για έλεγχο της ψαλίδας
Για προστασία από σκληρές συνθήκες
Για προστασία στην βαφή, στις ανταύγειες, στην περμανάντ ή στην λεύκανση
Για προστασία και ως μαλακτικό δέρματος


Λίγες σταγόνες είναι αρκετές για να δώσετε στα μαλλιά σας την προστασία που χρειάζονται, αλλά και στα χέρια και το σώμα σας.




Δεύτερον, μας στείλανε το  Marrakesh Kalm :






















Φυσικά έλαια που βοηθούν στο ίσιωμα το μαλλιών. Ειδικά για όσες κοπέλες έχουν σγουρά μαλλιά και τα ισιώνουν συχνά είναι το κατάλληλο προιόν.

Πως την εφαρμόζετε;

1. Μετά το λούσιμο σκουπίστε τα μαλλιά καλά  με μια πετσέτα.

2. Απλώστε μικρή ποσότητα Marrakesh KaHm (σταγόνα περίπου 4 εκ. για μακριά μαλλιά, περίπου 2 εκ. για κοντά μαλλιά) όσο το δυνατόν ομοιόμορφα σε όλη την επιφάνεια των μαλλιών και στις άκρες. Ξεκινήστε από το πίσω μέρος στον λαιμό (εκεί όπου οι τρίχες είναι πιο σπαστές) και συνεχίστε προς τα εμπρός. Εάν έχετε πολλά και πυκνά μαλλιά χρησιμοποιήστε λίγο περισσότερο προϊόν.

3. Χρησιμοποιώντας επίπεδη βούρτσα, στεγνώστε με πιστολάκι κατά μήκος των μαλλιών τμήμα-τμήμα, με το πιστολάκι να ακολουθεί την βούρτσα τεντώνοντας ελαφρά τα μαλλιά (όπως γίνεται συνήθως για ίσιωμα ή σχολαστικό στέγνωμα).

4. Το ίσιο "Brazilian look" θα σας κρατήσει μέχρι το επόμενο λούσιμο διότι το Marrakesh kaHm ξεβγάζεται αμέσως και αφήνει τα μαλλιά στην φυσική τους κατάσταση!







Όπως βλέπετε και στις παραπάνω φωτογραφίες αυτά είναι τα αποτελέσματα! Και ναι όντως τα δοκιμάσαμε και μεις σε σγουρά μαλλιά και ισχύει ότι βλέπετε. Τα μαλλιά ίσιωσαν εύκολα σε λιγότερο από 5 λέπτα με το μπιστολάκι!

 Αυτά λοιπόν τα 2 προιόντα τα συστήνουμε ανεπιφύλακτα. Φυτικά με κερατίνη και κάνναβη (μη τρομάζετε που βλέπετε κάνναβη δεν είναι αυτή που καπνίζουμε :p) , με υπέροχη μυρωδιά και υφή, τα προιόντα Marrakesh είναι η λύση για το τέλειο στέγνωμα με φυσικό ίσιο λουκ που το πετυχένετε χωρίς φάρμακα και πολύωρες θεραπείες!
Και πάνω από όλα επειδή μπορεί να πιστεύετε ότι μπορεί να είναι πανάκριβα, εφόσον κάνει τόσα πολλά, σας ενημερώνουμε πως οι τιμές τους για να τα αγοράσετε είναι πολύ προσιτές.

Περισσότερα μπορείτε να δείτε και στην ιστιοσελίδα τους  καθώς και να ζητήσετε να σας στείλουν δωρεάν δειγματάκια:
http://marrakesh.gr/index.php


με αγάπη για όλες τις Womanholic
Kristin & Aggeliki






















 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου